Radermacher - Lambertus

- WHISKY LAMBERTUS -

« Een rijk & uitgebreid gamma »

Een know-how van bijna twee eeuwen en een zorgvuldige selectie van de grondstoffen zijn het echte geheim van de kunst van het distilleren. De stokerij Radermacher mikt op topkwaliteit en blijft desondanks trouw aan de eigen familietraditie en haar oude recepten. Vandaar dat aan authenticiteit en kwaliteit niet gespaard wordt.

- AGED 10 YEARS -

LAMBERTUS SINGEL GRAIN WHISKY
« Traditie & authenticiteit »

De Lambertus 10 Years “Single Grain Whisky” met een rijping van 10 jaar op eikenhouten fusten werd gecreëerd ter nagedachtenis van Lambert Radermacher, één van de bezielers van de stokerij. Het perfecte evenwicht tussen het graan, de jarenlange fustrijping en de fijne houttoets verleent aan deze drank zijn unieke rijkdom en gouden kleur.

KLEUR: Amberkleurig (door de lange rijping op eiken fusten) en glanzend. Vormt stroperige en regelmatige tranen in het glas.

AROMA: Subtiel boeket van graan verrijkt met fijne toetsen van chocolade, noten en geroosterde houttonen. Het fijne en aangename aroma laat reeds zijn rijpheid en gulheid vermoeden.

SMAAK: Zachte aanzet van mout met gebrande houttonen en vanille. Rijke en ronde smaak die elegantie en evenwicht vertoont. Prachtige finale die de fluwelen houttoetsen benadrukt.

Neem voldoende tijd... Een emotie te genieten met gesloten ogen, in een in je hand langzaam verwarmd glas.

Radermacher - Lambertus 10 ans
Radermacher - Lambertus Smooth

- SMOOTH -

BELGIAN MALT LIQUEUR
« De zachte whisky emotie »

De oorsprong van deze zachte moutlikeur, gearomatiseerd met honing en kruiden, gaat terug naar een recept uit de tijd van Joseph Zacharias, de apotheker van de familie en vader van de huidige bedrijfseigenaar.

KLEUR: Diep amberkleurig met een koperachtige glans.

AROMA: Licht geparfumeerd; vanille- en karameltoetsen met een prachtige finale van honing en kruiden.

SMAAK: Subtiel moutboeket waarin zachte honingtoetsen en fijne aromatische kruiden versmelten.

Geniet de volmaaktheid en zachtheid van de Smooth in een mooi ballonglas… Een moment van puur genot en verleiding.

- single cask -

BELGIAN SINGLE GRAIN WHISKY
« Een zelden genot »

De Lambertus Single Cask Whisky wordt verkozen uit een nauwkeurige selectie van onze beste vaten. Hij is niet koud gefilterd en wordt op 48,4 vol %

afgevuld. Elke fles bevat een hoge aromatische concentratie en energie, een privilege gewoonlijk alleen bestemd voor de meester-distilleerder. De Single Cask is onbetwistbaar een product voor liefhebbers. Hij verleidt door zijn delicate maar toch beheerste complexiteit en geeft op een buitengewone wijze de stijl en de originaliteit waarna gestreefd werd weer.

KLEUR: Amber.

AROMA: Betoverend boeket van praliné chocolade, zwarte kersen en geroosterde hazelnoten met een rijke waaier van bos- en florale toetsen.

SMAAK: Expressieve smaak met een duidelijke aanzet van chocolade en cacao, overgaande naar een zachte versmelting van mokka-, karamel-, framboos- en viooltjestoetsen.

Radermacher - Lambertus Single cask
Radermacher - Lambertus Single Malt

- SINGLE MALT -

« Onze passie voor het uitzonderlijke »

De Lambertus Pure Single Malt overtuigd ongetwijfeld door zijn buitengewone rijping op Amerikaanse witte eik (Quercus alba), die gedurende twee jaar een speciale premium tequila heeft verfijnd. Dit delicate samenspel laat tussen het destillaat en de verschillende kenmerken van de eik een harmonieuze smaakpallet gedijen waar de zachtheid van het mout en prachtige toetsen van fruit en kruiden samensmelten.

KLEUR: Amberkleurig en glanzend met mooie regelmatige tranen.

AROMA: Moutig en floraal, delicaat en soepel. Een vleugje notendoppen, praliné chocolade en warme houttoetsen die versmelten met aroma’s van kokosnoot, mango en gedroogd hooi.

SMAAK: Deze nectar combineert frisheid en sensualiteit en is allesbehalve agressief in aanpak. Karamel, gerst en mokkatoetsen fuseren met de volle smaak van rijpe peer, mirabel, banaan en zoethout.

Een gedicht dat u met gesloten ogen moet genieten… U zult alle uw zorgen vergeten!